JEAN ADRİENNE ARINMA SİSTEMİ 1.MODÜL GÜÇLENDİRME SEMİNERİ

Mucizevi can, bu yazımda seminerlerini keyifle verdiğim, Jean Adrienne Miller tarafından kanallıkla açığa çıkarılmış muazzam bir enerji sistemi olan Jean Adrienne Arınma Sisteminden bahsedeceğim. Jean Adrienne Arınma Sistemi çok güçlü, kuantum alanda ışık diliyle ve kutsal geometriyle yazılmış bir enerji sistemidir. Bütün karmanızı ve şu an alanınızda çalışan her ne varsa sorunlarınızın kaynakları dahil bu öğretide bulacaksınız. Bu sistem Jean Adrienne tarafından yaklaşık 20 yıl önce kanallıkla açığa çıkartılmıştır.

Jean Adrienne Arınma Sistemi 1. Aşama

Bütün işleyişin, sistemin her anlamda çok katkı olduğunu gördüm. Çok çabuk dönüşüm alanı açabilen, çok pratik, herkesin kolayca uygulayabileceği bir alan olduğunun farkına vardım. Seminer aldıktan sonra eğitmenlik semineri için gereken süreyi de tamamladım. Son olarak, kurucu Jean Adrienne’dan da semineri alarak bu semineri açmayı bekliyordum. 

Jean Adrienne Arınma Sistemi

Psikolog ve eğitmen Jean Adrienne Miller tarafından sezgisel esinle geliştirilmiş bir yaşam enerjisi arındırma yöntemidir. Jean adrienne arınma sistemi arzu etmediğimiz bir şekilde yaşamımızın bir alanında tıkalı kalmış olmamıza yol açan veya yaşamımızda çeşitli sorunlar olarak kendini gösteren ve dolayısıyla öz gücümüze ulaşmamızı engelleyen etkilerin, yüksek...

Yazılarda Ara

Kimdir?

Recep Özer

Recep Özer

"Ne yaşıyorsan sorumlusu sensin. İç dünyanda neye inanıyorsan dış dünyada da sonuçlarını yaşıyorsun. İnançlarına inebilir ve değiştirebilirsen hayatın da değişir"

Sosyal Medya