Access ve İlişkiler

Mucizevi can, bu yazımda size yıllardır eğitmeni olduğum Access Consciousness (bilince erişim) öğretisinin ilişkilere dair bakış açılarından bahsetmek istiyorum. İlişkiler konusunu YouTube’da Recep Özer Akademi kanalımdaki videolarımda paylaşıyorum. Size önerim 21 Günde Mucizevi İlişki - 1 ve 21 Günde Mucizevi İlişki - 2 videolarını lütfen izleyin, çok katkı alacaksınız.

Access The Bars, Access Consciousness Öğretisi

Access The Bars, Access Consciousness öğretisinin onlarca seminerden biridir. Access Consciousness kurucusu Gary Douglas der ki; “Hayatınızda her şeyi değiştirecek iki şey vardır; Access Bars ve seçim. Eğer kısıtlamaların ötesinde yaşamak ilginizi çekiyorsa, Access Bars kendinize ve dünyaya verebileceğiniz en harika hediye olabilir. 

Access The Bars Nedir?

Access The Bars, kafamızdaki 32 noktaya hafif dokunuşlarla yapılan bilinç altı temizliği enerji çalışmasıdır. (Yaşlanma önleyici, cinsellik, para, farkındalık, yaratıcılık, beden gibi noktalar) Access Consciousness ise, Amerika’da Gary Douglas tarafından ortaya çıkan ve Dr. Dain Heer ile birlikte geliştirilerek dünyaya yayılan bir sistemdir. Access, daha fazla bilince erişmeyi kolaylaştırmak için tasarlanmış prosesler ve araçlar setidir. 

Yazılarda Ara

Kimdir?

Recep Özer

Recep Özer

"Ne yaşıyorsan sorumlusu sensin. İç dünyanda neye inanıyorsan dış dünyada da sonuçlarını yaşıyorsun. İnançlarına inebilir ve değiştirebilirsen hayatın da değişir"

Sosyal Medya