Thetahealing ve Mucizevi His Yüklemeleri

Mucizevi can, bu yazımda mucizevi Thetahealing tekniği ile birlikte his yüklemelerinden bahsedeceğiz. Düzenli olarak online verdiğim Thetahealing kurslarımızın içeriğindeki önemli bir bölümdür his yüklemeleri. His yüklemelerinin mantığı şudur: Biz bilmediğimiz bir hissi, deneyimlemediğimiz bir hissi, hücrelerimizde aktif olmayan bir hissi hayatımızda açığa çıkmış haliyle yaşayamayız. 

Thetahealing Temel Seviye (Basic)

Thetahealing, Vianna Stibal tarafından 1990’lı yıllarda kurulmuş mucizevi bir bilinçaltı değiştirme, dönüştürme öğretisidir. Thetahealing Teta beyin dalgasından işleyen bir seminerdir.

Thetahealing Semineri

Theta Healing, Vianna Stibal tarafından 1995 yılında ortaya çıkarılan, tüm dünyaya yayılmış ve 1 milyonun üzerinde katılımcısı olan mucizevi bir bilinçaltı dönüştürme tekniğidir. 

Thetahealing Nedir?

Thetahealing’in kurucusu Vianna Stibal bu öğreti ile bizi daha çok Yaradan’a bağlamayı hedeflemiştir. 

Thetahealing; zihinsel ve spiritüel odaklanmayı oluşturarak, fiziksel, zihinsel ve ruhsal dönüşüm sağlamaya yönelik bir tekniktir. Irk, dil, din, cinsiyet farkı olmaksızın herkes tarafından öğrenilebilir, uygulanabilir ve faydalanılabilir.

Yazılarda Ara

Kimdir?

Recep Özer

Recep Özer

"Ne yaşıyorsan sorumlusu sensin. İç dünyanda neye inanıyorsan dış dünyada da sonuçlarını yaşıyorsun. İnançlarına inebilir ve değiştirebilirsen hayatın da değişir"

Sosyal Medya