Access Facelift (Enerjetik Yüz Germe) Nedir?

Mucizevi can sana şimdi gençleştirici seminerlerimden birinden bahsedeceğim.
Öğretinin, sistemin adı Access Consciousness yani bilince erişim öğretisi. Bilince erişim öğretisi bir modalite ve tüm dünya geneli yaygın olan bir sistem. Bu sistemin bir sürü seminerleri var. Bunlardan sadece bir tanesi Access Facelift. 
Bu seminer yüz yüze ve bir gün sürüyor. O bir günde Access Facelift Nedir? Nasıl çalışır? Nasıl çalıştırılır?

İsteklerin Neden Gerçekleşmiyor ?

Mucizevi can, bir şeyleri istiyorsun ve uğraştığın halde olmuyorsa aslında gizli düşüncen(egon) o istediğin şeylerin senin için çok hayırlı olmayacağını düşünüyor olabilir. Sen bolluk bereket istersin ama bilinçaltında, yaşamında bolluk bereket gerçekleştiğinde olumsuz bir şeyler açığa çıkacak gibi hissedebilirsin. Bu yüzden de aslında bir taraftan hem bolluk bereketi isteyip diğer taraftan da istememiş oluyorsun.

Mucizevi İlişki İçin Neler Mümkün?

Mucizevi can güzel ve mucizevi bir ilişkiye sahip olabilmemiz için öncelikle kendimizle güzel ve mucizevi bir ilişkiye sahip olmamız gerekiyor. Biz ilk başta kendimizi sevmeliyiz kendimize değer vermeliyiz ki yaşamımıza girenlerde bizi sevsinler ve değer versinler.

Yazılarda Ara

Kimdir?

Recep Özer

Recep Özer

"Ne yaşıyorsan sorumlusu sensin. İç dünyanda neye inanıyorsan dış dünyada da sonuçlarını yaşıyorsun. İnançlarına inebilir ve değiştirebilirsen hayatın da değişir"

Çok Okunanlar

Sosyal Medya